zondag 6 september 2015

eindelijk weer eens een nieuw blogje.. (en een nieuw project)

Ja hoor ik kon het weer eens niet laten.. ben weer met een nieuw project gestart.
Maar natuurlijk is het wel een heel leuk project:)

Tijdens de vakantie liep ik op een klinkerstraatje en tja waar een ander gewoon grijze stenen ziet... zie ik een quiltpatroon...heel geschikt voor restjes..(hebben jullie dat nu ook? dat je in de doodnormale dingen om je heen ineens een superleuke quilt ziet??)

De afgelopen weken een beetje aan het tekenen en uitproberen geweest en het is me gelukt.
Zaterdag gelijk een duik in de restjesbak genomen


en dit is het resultaat tot nu toe.

 
 
Vind je het ook een leuk patroon?  schrijf je dan op www.anneliefs.nl in voor de nieuwsbrief dan stuur ik je de link naar het patroon.
(alle nieuwsbrieflezers krijgen elke maand een gratis DIY project of patroon toegestuurd)
 1 opmerking:

Chris zei

Leuk Annelie. Ja, het is herkenbaar hoor. Ik denk dat wij quiltsters heel snel bepaalde patronen zien in gewone dingen die we tegenkomen. Dan is het wel een uitdaging om daar zelf iets van te maken. Dat is je heel goed gelukt!