donderdag 4 januari 2018

"Winterse Hexjes

Ben jij nog op zoek naar een creatieve uitdaging voor 2018??

Ik bedacht op oudejaarsavond onder de koffie dat ik een mooie quilt met een winterse uitstraling en kleuren wilde maken...
Ik was al verliefd op de mooie kleuren en motieven van de serie "WinterGames" van Benartex, en er lag nog een pakje met hexagon kartonnetjes op me te wachten...... tja dan is het niet moeilijk om gauw nog even het atelier in te gaan en een paar stroken stof af te snijden en te beginnen.
Ik eindigde 2017 dus met stof, karton en lijmpen en begon er op 1 januari ook gelijk weer mee.Inmiddels heb ik al een mooie verzameling kartonnetjes en ben ik begonnen met het uitwerken van een patroon en het aan elkaar zetten van de eerste delen.En heel leuk:  Jij kunt deze quilt samen met mij (en met anderen die zich inmiddels al hebben aangemeld) maken.

Aanmelden kan hier

Doe mee en je krijgt elke week op zaterdag een mailtje met daarin de beschrijving van die week.
​Het is gratis, en je kunt de quilt ook maken met stoffen uit je eigen voorraad

3 opmerkingen:

Unknown zei

Als het niet te moeilijk is wil ik wel meedoen.
Groetjes Christine

Lily zei

Super idee Annelie

Unknown zei

Ik wil graag meedoen.... leuk