dinsdag 10 januari 2012

eerste blog bericht van 2012

Oke het nieuwe jaar is wel al 10 dagen oud, maar ik wil jullie allemaal toch nog even een heel goed, gelukkig, gezond en creatief 2012 toewensen.Ik ben 2012 weer creatief begonnen, want ik ben eindelijk met iets begonnen wat ik al jaren leuk vind, maar door tijd gebrek en allerlei andere dingen eigenlijk nooit echt aan ben begonnen:............ quilten dus.Nu ben ik maar eens in de restjes bak gedoken en heb er allerlei stofjes in de kleuren blauw en wit uitgehaald.

Op internet naar wat voorbeelden gezocht en toen maar begonnen.

Met de hand, want achter de naaimachine zit ik de hele dag al.

Dit is een heerlijk klusje voor tussendoor en savonds op de bank heb ik ontdekt;)De eerste 3 resultaten staan hieronder: De echte quilters onder jullie zullen wel een aantal foutjes ontdekken...... maar ik ben erg tevreden met mijn eerste blokken:-)


4 opmerkingen:

Margreet zei

Hoi,
Super leuk!!! Welkom in quiltland.
Ik hou je in de gaten.
Groetjes Margreet

Joke zei

Nice!! Ik ben benieuwd hoe het verder gaat.
Blijf je wel aan het coupeuse vak werken?!

Annelie zei

Hoi Joke,
Ja dat is wel de bedoeling, lig wel een beetje achter op mijn eigen schema;) maar ach het is nog geen juni, gaat vast helemaal goedkomen :)

Groet Annelie

betty prins zei

hoi Annelie, ik wordt helemaal blij van jouw blog! Zo kleurrijk en vrolijk en wb patchwork, gewoon ergens beginnen, van lieverlee krijg je andere (zie Phebe..) onder de knie. Zo ben ik ook begonnen, groetjes