dinsdag 24 april 2012

Weekend.

Beetje laat zo op de dinsdag, maar ik zal jullie de foto;s van afgelopen weekend toch nog maar even laten zien ;)De zaterdagmorgen begon lekker rustig, even voor 8 uur zaten Michel en ik al in het atelier.Allebei lekker kopje thee erbij....en hij achter de borduurmachine weer verder met zijn grote pokemon kussen.Af en toe wordt daar weer aan gewerkt, er zijn nu nog 3 vakjes open waar nog een pokemon in geborduurd moet worden.En daarna moet ook de achterkant nog, wordt dus binnenkort vast nog wel weer vervolgd:DZelf heb ik weer wat steekjes aan mijn blauwe deken gezet.Langzaam maar zeker komt er toch schot in de zaak;)


Daarna naar de markt voor de boodschappen en smiddags na het eten weer op de fiets richting het centrum om daar met Michel even de route van het fietsexamen te oefenen (dat fietsexamen is vandaag:))En omdat er nadat we de route 2 keer gefietst hadden een behoorlijk donkere lucht aankwam zijn we maar even de bibliotheek ingegaan om te schuilen (en natuurlijk om boeken uit te zoeken.)


En daar ben ik goed in geslaagd:)


Heerlijk, ga deze nu voor de derde keer weer lezen....(en toevallig lagen de overige boeken van deze serie er ook, dus die liggen nu ook op mijn nachtkastje)Ook zijn er de afgelopen dagen weer steekjes aan de andere onderdelen van mijn blauwe deken gezet.Dit was de laatste ster die ik nog moest maken.
Daarna ook gelijk de sashings en cornerblokjes er aangezet en even op tafel uitgelegd om te kijken hoe het lijkt.En toen kon ik het natuurlijk niet laten........


Ze moesten ook gelijk aanelkaar gezet worden.


Nu ben ik ongeveer op de helft van de deken, nog 3 verschillende blokken te gaan.ach en ook de piramide;sschieten al aardig op, daar zal ik binnenkort ook weer even een foto van maken.


En behalve steekjes aan mijn deken zetten heb ik deze week ook nog gewoon gewerkt;)Heel veel kledingreparatie, paar bestellingen afgemaakt en een begin gemaakt met het aanvullen van de webshops.nieuwe slabbers en schortjes (en natuurlijk ook nog wat andere dingen) bij AnneLiefs.En in de webshop van het atelier is een begin gemaakt met het aanvullen van de stofjes. (in de loop van de week worden de stofjes nog weer verder aangevuld)Fijne dinsdag allemaal,2 opmerkingen:

Nanske zei

Oooo wat laat je weer veel mooi's zien.
Allereerst de pokemon's...je zoontje vind het zichtbaar super.
Wat ben je met veel bezig.
Vele groetjes en fijn weekend.

Chris zei

Hallo Annelie. Leuk dat je even op mijn blog was, dank je wel voor je reactie.
Wat wordt die blauwe deken mooi zeg, zulke prachtige kleuren. Heerlijk om mee te werken. En wat leuk dat je zoon ook belangstelling heeft voor die machine. Gezellig om zo samen bezig te zijn.
Hart. gr. van mij.