maandag 3 november 2014

Nieuwsbrief....

Vanmiddag is er weer een nieuwsbrief met een leuke kortingsactie verstuurd.
Voor iedereen die de nieuwsbrief niet krijgt, heb ik hem hieronder ook geplaatst.Het lijkt er op dat we nu toch "herfstig" weer gaan krijgen.
Tijd om het binnenshuis ook weer gezellig te maken.. kaarsjes aan, kacheltje weer laten branden en natuurlijk ook weer meer tijd om te freubelen.. Heerlijk 's avonds op de bank met een quilt op schoot fijn steekjes zetten.

En natuurlijk komt ook de tijd van de verlanglijstjes en de decemberkadootjes nu snel dichterbij. Graag wil ik u in deze nieuwsbrief wat inspiratie voor de verlanglijstjes en de kadootjes geven.

Wat denkt u bijvoorbeeld van de leuke DIY pakketjes voor zakdoekhoesjes, pannenlap of speldenkussen (ook wel gebruikt als geurkussentje) Kleine kadootjes voor een leuk prijsje. De pakketjes voor pannenlap of speldenkussen kosten maar 3,95 en bevatten een beschrijving en materiaal om 1 pannenlap of speldenkussen mee te maken.
De pakketjes voor de zakdoekhoesjes kosten 2,95 en hierin vindt u ook een beschrijving en daarbij materiaal om 2 stuks te maken.
Ook heel leuk om als kadootje te krijgen of te geven zijn natuurlijk de stofbundeltjes... Er staan verschillende soorten in de webshop en elk bundeltje bevat 5 bijpassende stofjes van 25x55 cm
En natuurlijk blijven de Prym naaldentwisters ook een favoriet kadootje.. Heel handig: dop eraf, omhoog draaien als een lippenstift en uw naalden komen omhoog zodat u er heel makkelijk één uit kunt pakken. En.... door het magneetje onderin vallen de naalden er niet uit. verkrijgbaar in drie leuke kleuren voor maar 6,45 per stuk.

Tot slot wil ik u ook graag een van de projecten waar ik aan werk laten zien... mijn "restjester"quilt

Voor deze quilt gebruik ik al mijn kleine restjes (al moet ik bekennen dat ondanks dat ik al heel wat blokjes heb gemaakt, mijn restjesbak niet echt leger wordt).

Wilt u ook het patroon van de "restjesster" ontvangen?  stuur dan een mailtje naar info@kledingatelierannelie.nl en ik stuur hem u toe.

Voor iedereen die net als ik ook van dit soort "scrappy"quilts houdt heb ik nog een tip... Sinds enige tijd is er in de webshop een "restjeshoek" en de naam zegt het al... in de restjeshoek vindt u van veel stofjes kleinere afmetingen voor kleinere prijsjes. heel geschikt voor scrappyquilts maar natuurlijk ook heel fijn als u veel appliceert.
Neem gerust eens een kijkje om te zien of er wat voor u bij zit.


Veel freubelplezier....
Annelie Dikland
www.kledingatelierannelie.nlGeen opmerkingen: