dinsdag 12 mei 2015

Webwinkelhelden voorstelberichtje......

Om de beurt stellen de webwinkelhelden zich voor en vandaag...... ben ik aan de beurt.

 Mijn naam is Annelie Dikland, mama van 2 (meisje '98 en jongen '00), creatief, stofjesverslaafde, dol op freubelen met naald en draad en ik ben de eigenaar van Kledingatelier Annelie en www.AnneLiefs.nl

Op 1 mei 2007 ben ik in de aanbouw van mijn huis aan de HJ Kniggekade in Stadskanaal begonnen met Kledingatelier "Annelie"; een atelier waar je terecht kunt voor diverse kledingherstel en verstelwerkzaamheden. Foto's van mijn werkplekje kun je hier (klikkerdeklik) vinden
 
Langzamerhand kwamen daar steeds meer dingen bij... Ik ben zelf dol op alles wat met handwerken te maken heeft, maar omdat er maar 24 uur in een dag zitten beperk ik me op dit moment vooral tot patchwork en quilten (en in mijn quilts zit vaak wat applicatie en borduurwerk) en af en toe eens een brei of haak werkje. 
In de webshop verkoop ik vooral datgene wat ik zelf leuk en/of handig vind en zo wordt langzamerhand het assortiment steeds een beetje uitgebreider.
 
Kort gezegd: Bij AnneLiefs kun je terecht voor mooie Quiltstoffen, handige hebbedingetjes en leuke DIY pakketjes.
 
Wees Creatief met Naald en Draad,
Annelie

1 opmerking:

Kim zei

Leuke blog met leuke foto´s!