zondag 6 maart 2016

Zoveel ideeën en zo weinig tijd......

Heb jij dat nu ook??
Je hoofd loopt over van alle plannen en ideeën, maar het lijkt wel of de dagen steeds sneller voorbij gaan.Mijn lijstje met plannen is al vrij lang, maar na een zondagmorgen blogs lezen en "even" op pinterest kijken is het weer een beetje langer geworden.
Ik heb mezelf wel even streng toegesproken.. eerst wat dingen afmaken voor ik weer met grote nieuwe projecten begin.
Kleine projecten mag natuurlijk wel (tja das ook weer het voordeel van een webshop, ik "moet" natuurlijk wel nieuwe voorbeelden voor de webshop maken)
Dus ben ik gisteren begonnen met een leuk projectje met pastelkleurige voorjaarsstofjes en ondertussen probeer ik ook elke dag een paar steekjes aan het winterquiltje te zetten.Even op pinterest kijken is trouwens vrijwel onmogelijk. Eenmaal begonnen kom ik steeds weer nieuwe borden met leuke dingen tegen.
Niet alleen met leuke quilts trouwens, ook hele leuke huisdecoratie;s , tuintips en recepten

Sinds kort heb ik ook een pinterest account van AnneLiefs aan gemaakt.
nieuwsgierig?? hier kun je me vinden.

Heb jij ook pinterest? en wat "pin"  jij vooral?

1 opmerking:

Chris zei

Heel herkenbaar hoor. Bij mij spoken er ook altijd ideetjes rond in mijn hoofd. Maar ik houd me toch zo veel mogelijk in, anders ga ik me opgejaagd voelen.