maandag 19 juni 2017

genieten van het mooie weer...

Ik vind het heerlijk hoor dat zonnetje... maar eerlijk, de thermostaat mag van mij vandaag wel even een paar graadjes naar beneden.
Al heb ik nog helemaal niet zoveel te klagen, want ik heb een heerlijke werkplek in de tuin.
Vanmorgen eerst op het terras naast het atelier koffie drinken,
en nu het echt warm is zit ik lekker een stukje verder de tuin in onder een grote boom
laptop mee en ik kan buiten zitten en ondertussen gewoon doorwerken met de voorbereidingen voor de FacebookVerkoop van morgenavond.

Ook de plantjes in de tuin doen het goed op het moment (als ze maar wel elke avond hun portie water krijgen:))
een paar weken geleden heb ik de kas weer helemaal schoongemaakt en  paprika, pepertjes en wat verschillende kruiden gezaaid.
Inmiddels staan de courgette plantjes in de tuin, groeien de peper en paprika plantjes als kool, en hebben er ook 2 (snack) komkommerplanten en een meloenplant een plekje in de kas gekregen.


Die komkommerplanten was trouwens nog wel even een dingetje.. ik was ervan overtuigd dat ik gewone komkommerplanten had gekocht, maar echt groeien... nee,
Blijkt dat ik dus snackkomkommers heb, helemaal niet erg hoor, ze zijn lekker en dochterlief vindt het veel handiger, veel makkelijker om mee te nemen naar school.


Ook in de rest van de tuin wordt hier (als het wat koeler is) hard gewerkt, Alle onkruid is uit de voortuin, een aantal planten hebben we eruit gehaald en er staan inmiddels weer wat nieuwe plantjes bij...op de foto zie je het nog niet, maar er komt steeds een beetje meer kleur in.
Ik werk nog even lekker door vanaf mijn heerlijke "openlucht werkplek"
Nu even computerwerk, dan mag ik vanavond heerlijk nog even weer wat steekjes zetten, want dat moet natuurlijk ook doorgaan.
Hebben jullie ook een fijne plek waar je lekker kunt zitten met dit weer?

Geen opmerkingen: