vrijdag 15 september 2017

MijnWeek 37 Het was een hele fijne week voor mij deze week,
Op zondag begon het gelijk al fijn met een bezoek aan vakbeurs in Houten.Heerlijk om bij alle stands van diverse groothandels te snuffelen op zoek naar mooie stoffen voor AnneLiefs.


En ik kan jullie zeggen ik ben goed geslaagd, en heb  veel mooie (kleurrijke) stoffen ingekocht.Nu alleen nog wel even geduld oefenen, want veel van de stoffen die ik besteld heb komen pas in januari of februari, dat duurt nog even dus.
(heb ik natuurlijk ondertussen wel kans om alle stoffen die nu in de Koopjeshoek staan te verkopen, want tegen die tijd moet er wel ruimte zijn voor al die rollen:) )

Gelukkig hoef ik niet op alle stoffen zo lang te wachten, een tijdje terug heb ik een hele mooie Kerstserie geleverd gekregen, waaronder dus de stof om deze leuke Adventsslinger te maken.
Jullie vonden dat blijkbaar ook allemaal een superidee, want de hele rol van deze stof was na een week al uitverkocht.
Maar gelukkig nog niet bij de leverancier, dus is het me gelukt nog een rol te bestellen.
Deze wordt eind van deze maand (of begin oktober) geleverd.
Wil je deze gave slinger ook maken? Je kunt nu in de webshop de stof als PRE-ORDER bestellen en krijgt hem dan zodra hij hier binnenkomt als eerste geleverd.

Natuurlijk was ook Dinsdag een leuke dag, toen mocht ik namelijk alweer voor de 43e keer mijn verjaardag vieren.
Ontzettend leuk om ook heel veel leuke en lieve felicitatie berichtjes van klanten te mogen ontvangen.
Heel erg bedankt daarvoor allemaal.

De rest van de week waren er hier eigenlijk geen bijzonderheden om te  over te vertellen.
Woensdag en Donderdag stonden vooral in het teken van bestellingen inpakken en de voorraad van de webshop weer bijwerken.
Vandaag schrijf ik deze blog (en staan er alvast een paar "in klad" op papier) Ik ben bezig met een leuk kerstproject (natuurlijk ook met de nieuwe stoffen) en het wordt  hoog tijd dat er hier weer eens wat steekjes gezet worden.

Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend!Geen opmerkingen: