dinsdag 24 juli 2018

VakantieTipsIn de zomer vind ik het altijd fijn om aan een klein project te werken. Niet te grote lappen op schoot met die warmte. Met deze warme dagen zoek ik een fijn plekje in de schaduw op, doosje met alvast geknipte patroondeeltjes binnen handbereik en lekker steekjes zetten aan  "Bits And Pieces" dit leuke patroon is perfect om de kleine stukjes stof uit de restenmand op te maken.
Ik teken en knip een flinke voorraad van de verschillende patroondelen en zo kan ik steeds doorwerken zonder dat ik weer nieuwe patroondeeltjes moet tekenen en knippen
enige wat ik dan nog nodig heb is naald en draad (en mijn handige clover draadinsteker met draadsnijder) en ik kan heerlijk blokjes in elkaar zetten.

Ook een handig patroon voor op vakantie trouwens.. van te voren thuis voorbereiden en je hoeft alleen maar een blikje met alvast geknipte stoffen en naald en draad mee.

Thuis de restjesmand een stuk leger en weinig ruimte in de koffier nodig.
Het patroon is in de webshop te bestellen:  digitaal of als papieren versie
 

 
Natuurlijk mag ook de handige NaaldenTwister van Prym niet ontbreken.. met deze handige naaldenkoker neem je je naalden veilig mee, maar je kunt uit een volle twister ook heel makkelijk de goede naald pakken.
door dat de naalden als je de twister omhoog draait in een waaier uiteenvallen (en verliezen is er niet bij, door het magneetje onderin blijven de naalden daar waar ze horen.
 
Zoals ik laatst al vertelde: , alle kleuren MasterPiece garen zijn inmiddels ook op de nieuwe bobbins allemaal op voorraad.
75 mooie kleurtjes handig mee te nemen in de BobbinBoxen, vooral ideaal als je met Applique bezig bent.
Ik maakte mooie setjes van 25 bobbins in de BobbinBox, er zijn 3 verschillende, en koop je ze alle drie, dan heb je alle 75 kleuren.  Heel handig op vakantie, en dat zijn er meer mensen met mij eens, want ik mocht al veel setjes versturen.

Zelf samenstellen kan natuurlijk ook, zowel de lege Boxen als de bobbins zijn los verkrijgbaar.
 
Natuurlijk staan er nog veel meer handige hebbedingetjes in de webshop, maar dan wordt het wel een heel lang blogje.Ik wil nog wel graag vertellen dat de navullingen voor de lijmpennen van Sewline weer op voorraad zijn, De KoopjesHoek is afgelopen week aangevuld met een aantal leuke stoffen.

Als je trouwens nog wat wil bestellen (bijvoorbeeld die prachtige nieuwe kerststoffen die al binnen zijn gekomen... of die mooie Simply Basic stoffen die de afgelopen weken werden geleverd)  wacht dan niet te lang, want alleen bestellingen die voor zaterdag 28 juli 17.00 binnenkomen worden nog gelijk verstuurd.
Vanaf zaterdag 28 juli 17.00 t/m maandag 6 augustus verzend ik GEEN bestellingen.
Alle bestellingen in deze periode worden vanaf dinsdag 7 augustus op volgorde van binnenkomst verwerkt en verzonden, en als compensatie voor het wachten betaal ik de verzendkosten! 

Geen opmerkingen: