donderdag 10 november 2016

Samenwerking...

Als webwinkeleigenaar werk je vaak in je eentje, en dan is het af en toe heel erg fijn om eens met collega's te overleggen, advies te vragen, of samen te werken.
Op Facebook zijn een aantal groepen waarin een aantal hele fijne (vrouwelijke) ondernemers samen werken, elkaar af en toe een schop onder de ....geven, maar ook elkaar helpen met waar ze ook maar bij kunnen helpen.
Toch is het af en toe ook heel fijn om elkaar in het echt te ontmoeten en een dag samen rond een tafel te gaan zitten.

Zo'n afpraak had ik afgelopen maandag en zo kwam het dat ik 's morgens om half 7 op het station in Assen deze foto maakte (ja beetje vage foto, ik weet het, maar heee het was half 7 hoor ;))

Met de trein ging het richting Rotterdam, en daarna richting Lage Zwaluwe waar ik van het station afgehaald werd door Sabine van MetSabine

(voordeel van reizen met de trein:  ook onderweg kan er gewoon gewerkt worden :))
Nog gauw even een korte stop bij de Jumbo om broodjes voor de lunch te kopen.
en natuurlijk een pak lekkere koeken (Ik had thuis wel een lekkere koek gebakken, maar helaas die heb ik smorgens vergeten in de tas te stoppen. Volgende keer een nieuwe poging ;))

Ondertussen was ook Annie van Confetti op tafel gearriveerd en zo zaten wij de rest van morgen en een groot gedeelte van de middag aan tafel hard te werken aan webshops, het maken van contentkalenders, uitwerken en brainstormen over actie's en plannen en voor we het wisten was het alweer tijd om de terugreis te beginnen.

Om half 8 's avonds stond ik weer op het station in Assen.
Inmiddels zijn we al weer een paar dagen verder en ik ben heerlijk bezig met het uitwerken van alle plannen, dus ik zou zeggen, volg AnneLiefs op Facebook (als je dat nog niet doet) en hou ook zeker de webshop in de gaten.


Sabine en Annie heel erg bedankt voor de gezelligheid, de samenwerking en de productieve dag.
Wat mij betreft zeker weer voor herhaling vatbaar.2 opmerkingen:

Anoniem zei

Een hele reis, maar wel leuk,lijkt mij! Alleen is ook maar alleen!

Succes met de nieuwe plannen.

Groetjes Thea♥

Crea by Thea

Blogger zei

Do you need free Instagram Likes?
Did you know that you can get these ON AUTOPILOT & ABSOLUTELY FREE by registering on Like 4 Like?