zaterdag 12 november 2016

Sint Maarten en Sinterklaas.. een heerlijke periode

Ik hou van deze tijd, eerst gisteravond Sint Maarten, jammer genoeg is de tijd dat er hier 60 a 70 kinderen langs kwamen voorbij, maar ik blijf het leuk vinden al die kleintjes die hakkelend (vaak geholpen door papa, mama of een ouder broertje of zusje) een liedje zingen om dan wat lekkers (of een klein speelgoedje) uit de grote bak te kiezen, tot de wat grotere kinderen die zingen, geen tijd hebben voor een bewonderende blik op hun lampion, maar snel weer verder willen.
Snel alle deuren bij langs....
De buit moet natuurlijk wel weer een stukje groter als vorig jaar ;) )

Ik geniet daar elk jaar weer opnieuw van... (lopen ze bij jullie ook Sint Maarten?)

En dan vandaag:  een hele spannende dag voor veel kinderen. Zal de Sint samen met zijn pieten weer op tijd in Nederland zijn? 
Weer zo'n heerlijke periode (de schaal met pepernoten staat hier alweer klaar;))

Voor  AnneLiefs heb ik ook weer een leuke actie bedacht, Omdat ik toevallig dol ben op het Sinterklaasfeest en alles wat daar bij hoort gaat er vanaf vandaag tot 5 december een lekkere chocoladeletter met elke bestelling mee.


Het Sinterklaasfeest is natuurlijk niet alleen voor de kleintjes, ook de Opa's Oma's Papa's Mama's Ooms en Tante's worden niet vergeten en daarom staat er nu bij AnneLiefs een speciale Cadeautjespagina online.
Hier vind je makkelijk en overzichtelijk bij elkaar een aantal cadeau ideeën voor nog geen 10 euro.
(ook handig als je jezelf eens wilt trakteren natuurlijk ;))

http://www.anneliefs.nl/c-3649530/prym-love-produkten/Geen opmerkingen: