vrijdag 2 maart 2018

MijnWeek 9

Deze week stond voor mij vooral in het teken van dingen weer oppakken... Alles wat hier in huis even was blijven liggen omdat ik druk was met de (voorbereidingen van) Handwerkbeurs.
Maar ook met het oppakken van projecten die even waren blijven liggen en met het opnieuw invoeren van "vaste" blogjes.
Zo deelde ik deze week alvast een oud blogje met QuiltLekkers (en ben ik bezig met het schrijven van nieuwe recept blogjes)
En dit is weer het eerste MijnWeek blogje sinds lange tijd.. het is dus de bedoeling om elke vrijdag weer een stukje over de afgelopen week te schrijven.

Ik genoot ook deze week weer van heel veel mooie foto's van deelnemers aan de "WinterseHexjes" 
(je kunt je nog steeds aanmelden, het is gratis en er doen inmiddels al ruim 1000 dames (en minstens 1 heer :) mee)

Verder werkte ik deze week aan een aantal  projecten waar ik al een tijdje mee bezig ben.
Ik zette een paar ruitjes voor de Paarse/Roze Ster aan elkaar.
Heerlijk was het trouwens ook om met dit koude weer de "blauwe deken" op schoot te nemen en ook daar weer een flink aantal quiltsteekjes aan te zetten. Met deze quilt ben ik al ruim 6 jaar geleden begonnen, en ik neem me elk jaar voor dat hij afgemaakt wordt, maar op de een of andere manier zijn er dan altijd weer andere projecten die voorrang krijgen. Maar oke, ik ga proberen om hem de komende winter wel op bed te kunnen leggen.


Tijdens de Handwerkbeurs heb ik heel vaak moeten uitleggen waarom de Zomer nog mist bij de 4 seizoenen quiltjes... dus deze week ben ik lekker verder gegaan met het appliceer en stitchery werk aan deze quilt en het schiet al fijn op.


En natuurlijk heb ik ook lekker "GeHext" heerlijk vooruitgewerkt met dit heerlijke project waar zo ontzettend veel enthousiaste reactie's op komen.
Maar wie nu dacht hier alvast te kunnen spieken voor de komende opdrachten... Pech gehad, je moet echt tot morgenvroeg wachten.... De foto;s van wat ik deze week heb gedaan laat ik in het blogje van volgende week zien :p


Ook vandaag is het hier weer een zonnige koude dag.... Leuk, want het is hier voor het huis een drukte van belang met iedereen die richting de ijsbaan loop, rijdt of fietst.
Van een buurtgenoot kreeg ik gisteren  een mooie foto van mijn moeder samen met mijn zoon en dochter op de ijsbaan...... Genieten toch!!

Geniet allemaal van jullie weekend!2 opmerkingen:

Quilting Moesje zei

Zeker genieten ... t schaatsen van je familie en de (je) lapjes :o))

BezigeBijMirjam zei

Wat goed, dat jouw moeder nog op de schaats gaat. Bedankt weer voor week 9. 🤗