vrijdag 4 augustus 2017

MijnWeek 31

 Deze week begon gelijk goed met een bezoek van een vertegenwoordiger... ik heb voor de komende maanden heel veel mooie stoffen ingekocht, waarvan een aantal eind van deze maand al geleverd gaan worden.
Heel verleidelijk hoor al de stalen met mooie stofserie's, maar ik ben tevreden met de keus die ik gemaakt heb.

Voor de rest was ik deze week vooral bezig met wat aanpassingen (achter de schermen) van de webshop,

Bakte ik lekkere gemberkoekjes (het recept staat hier al op het blog)


En lekkere ham/kaas broodjes (recept moet ik nog even uitschrijven en dan zal ik er een blogje van maken)


En verder liepen we voor de laatste keer onze krantenroute... Na 7 jaar wekelijks de huis en huisbladen hier rondgebracht te hebben zijn we er wel klaar mee.

Steekjes heb ik deze week niet heel erg veel gezet, De LenteQuilt is gedubbeld, dus daar hoop ik volgende week de eerste Quiltsteekjes aan te zetten en het patroon voor de ZomerQuilt ligt klaar om uitgewerkt te worden.


De komende week gaan wij even een weekje in Relaxstand, Ik ga genieten van mijn gezin en tussendoor de plannen voor de komende periode verder uitwerken, daarom worden er vanaf zaterdag 5 augustus 18.00 t/m maandag 14 augustus geen bestellingen verwerkt.

Dinsdag 15 augustus worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst verwerkt en verzonden.


Extra leuk is dan wel dat de verzendkosten in deze week voor mijn rekening zijn en onder alle bestellingen (gedaan tussen 5 en 14 augustus) verloot ik een pakketje met vrolijke kersstoffen.
Ik wens jullie allemaal weer een hele fijne week!
Geen opmerkingen: