vrijdag 25 augustus 2017

MijnWeek 34 (en 33)

Ik zie net dat er vorige week iets fout gegaan is met het publiceren van de MijnWeek 33
Daarom deze week een overzicht van week 33 en 34.

Wij kwamen maandag 14 augustus terug van vakantie,
lunchen langs de snelweg, met duitse broodjes en kaas

Dinsdag 15 augustus stond vooral in het teken van heel veel was en de bestellingen die tijdens de vakantie in de webshop geplaatst waren in te pakken en te verzenden.
Woensdag namen we het ervan en werd er een dagje gewinkeld in Groningen.

Vrijdag was het atelier nog steeds gesloten en gingen we een dagje naar Schiermonnikoog.
heerlijk lekker uitwaaien langs het strand!


Zaterdag werd er weer verder gewerkt aan de bestrating rondom de blokhut, weer een stukje klaar.

Afgelopen maandag ging het atelier weer open en was ik vooral bezig met kledingreparatieklussen. Vanaf dinsdag kwamen er wat extra klussen tussendoor, ik liet een tijdje geleden al een foto zien van de blokhut die we hier aan het bouwen zijn, en daar moet natuurlijk ook stroom komen, anders wordt het wel een heel donker hokje ;)
Dus bestrating eruit, kabels in de grond, en toen bleek 's avonds de afvoer van de douche lek.....
Inmiddels kunnen we weer douchen, liggen er weer heel wat nieuwe buizen in de grond en zijn alle gaten weer dicht. Nu alleen nog opnieuw bestraten... maar daar hoop ik jullie volgende week de foto's van te kunnen laten zien.Veel quiltwerk is er deze weken niet echt uit mijn handen gekomen, ik zet wel elke dag een paar steekjes aan de LenteQuilt, deze moet dit weekend eigenlijk wel af, dan kan ik volgende week foto's maken voor de voorkant van het patroon.

Uiterlijk 1 september wordt het patroon van dit vrolijke quiltje verstuurd naar iedereen die hem in de voorverkoop heeft besteld.


 En toen kwam vanmorgen de Pakketmeneer met dit pak supermooie stoffen... de eerste FQ zijn zojuist verkocht, ik ga ze zo snel mogelijk ook in de webshop zetten.
www.anneliefs.nl

Vervelen hoef ik me trouwens niet, want ik verwacht ook volgende week nog weer een zending met heel veel mooie stoffen binnen te krijgen.

Fijn Weekend allemaal
Geen opmerkingen: