zaterdag 12 augustus 2017

MijnWeek 32


Wat een heerlijke week was deze week.
Wij gingen zondagmorgen op vakantie richting Wernigerode in Duitsland.
Echt een tip:  Ferienwohnung Rabe 
Vriendelijke mensen, en een fijne vakantiewoning in een mooie omgeving!


De heenreis heb ik weer heel wat ruitjes aan elkaar gezet en mijn roze/paarse ruitjesquilt is dus weer een stukje groter geworden.Hier in de Harz is het werkelijk prachtig, we hebben al veel mooie dingen gezien, leuke uitjes gemaakt, fijne wandelingen, echt genieten hier!
Hier zie je veel bekende gebouwen uit de omgeving in het klein
Ook hebben we veel gewandeld in de omgeving met prachtige uitzichten...
Voor ons zit de vakantie er nu al weer bijna op, jammer, maar ook wel weer leuk, want ik weet dat er dan al heel snel weer nieuwe stoffen binnen gaan komen :)

Fijne week allemaal1 opmerking:

thedadigitaal zei

Dat is leuk, dat miniatuurpark. Daar zijn wij niet geweest maar ik herken direct het "Bergwerk" in Goslar dat daar dus in het klein staat. Mijn grootvader ( die ik nooit gekend heb) van moeders zijde heeft in zijn jonge jaren nog gewerkt in de "Bergbau" in de Harz.